bibik.co

ny workshop: “steg för steg genom idégenereringsprocessen”

En av de sakerna som gör att jag sliter mitt (nyklippta) hår – och en av anledningarna till att jag nästintill tjatar om det här “papegoja style” är en okunskap om idégenereringsprocessen som gör att idéerna inte blir så bra som de skulle kunna bli. Man vet inte vad man inte vet, så det är inte på sin plats med några pekpinnar här. Däremot så är det väldigt lätt fixat! Och därför har jag skapat en föreläsning/workshop som jag har döpt till “steg för steg genom idégenereringsprocessen”.

Nu är jag alltid flexibel när det gäller uppdrag och det finns ofta utrymme för justeringar, men grundtanken är:

  • online 75 minuter, där teori varvas med diskussioner
  • alltså passar denna en sluten grupp eller ett team som ska jobba tillsammans med idéerna
  • om man befinner sig i Skåne, så går det att få workshopen på plats
  • föreläsningar som bokas senast 15 augusti får en extra bonus: “the tool” – det praktiska verktyget byggt för Google kalkylblad – ingår utan extra kostnad.

Välkommen med din bokning! Hör av dig på magdalena@bibik.co eller ring 0705549659