Search Close

Search

Fråga mig “vad som helst” på Kebitz

Vad som helst så länge det handlar om idéer.
Idag signade jag in som expert på Kebitz, en spännande app som på ett lättillgängligt sätt låter människor ställa frågor till experter. Idén kom då grundarna inte själva hittade ett mellanläge mellan gratissvar på nätet och professionella råd per timme. Appen är alldeles färsk, och vet du något om mig så vet du att jag lockas av tanken att vara med från början, så detta är kul!

Till det facila priset av 495 spänn kan du ställa en valfri fråga om idégenerering – allt från hur du kommer på din första idé till att jag tittar på din existerande idé och säger vad jag tycker.

Några människor som jag värdesätter högt i sina respektive branscher finns med, och det var bland annat det som fick mig att haka på. Och en rekommendation från min bästa kompis Åsa Wallenrud, som sedan tidigare är eminent prylexpert på Kebitz.

Jag erbjuder coaching för 1995 kr ex moms/timme – men har du en enklare fråga, så kanske Kebitz är mer rätt för dig. Välkommen!

(ladda ner appen här)